بخشهایی از شهر نیویورک از روز جمعه ۲۹ سپتامبر (هفتم مهر)، با آبگرفتگی و سیلهای منطقهای مواجه شد، زیرا بارندگیهای طولانی و شدید در تمام شب ادامه یافت.
به گزارش گاردین، حدود ۸.۵ میلیون نفر از ساکنان مناطق مختلف شهر نیویورک، بهویژه در بروکلین و کوئینز، تحت هشدار سیل قرار گرفتهاند. در این مناطق، سنگفرش خیابانها زیر سیل رفته است و دریچههای تخلیه آب نتوانستند به اندازه کافی آب باران مداوم و شدید را تخلیه کنند.
گزارشها حاکی از آن است که در مناطق برانکس، بروکلین و کوئینز نیویورک، بارش شدید باران به بخشی از شبکه حملونقل عمومی شهر بهشدت آسیب زده است.
بارش شدید باران، خیابانهای سراسر بروکلین و کوئینز را زیر آب برد و از مردم خواسته شد که به مناطق مرتفع نقلمکان کنند. ویدیوهای موجود در رسانههای اجتماعی ماشینها را در حال تلاش برای رانندگی در خیابانهای سیلزده در جنوب بروکلین نشان میدهند.
Read More
This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)
کتی هوچول، فرماندار نیویورک، بهدلیل وقوع بارندگیهای شدید، وضعیت فوقالعاده اعلام کرد.
زاخاری ایسکول، از مقامات مدیریت اضطراری شهر نیویورک، در واکنش به این که این شهر پربارانترین روز در دو سال اخیر را سپری کرده است، گفت: «این اتفاقی نیست که بتوان آن را ساده تلقی کرد. این نشان میدهد که چقدر برای همه ما مهم است که به توصیههای هواشناسی توجه کنیم و همیشه اقدامات احتیاطی لازم را انجام دهیم.»
در همین حال، چاک شومر و کریستن گیلیبراند، سناتورهای آمریکایی نیویورک، نامهای به آژانس مدیریت اضطراری فدرال نوشتند و خواستند که در صورت درخواست آماده باشد.
چندین مدرسه در مناطق مختلف شهر نیویورک دچار سیل شدهاند، هرچند هیچ کودکی آسیب ندیده است.
سیل همچنین خدماترسانی در فرودگاههای اصلی شهر نیویورک را تحت تاثیر قرار داده است. فرودگاه بینالمللی لاگاردیا، مستقر در کوئینز، دسترسی به یکی از پایانههای خود را به دلیل بدی آب و هوا به حالت تعلیق درآورد.
فرودگاه جان اف کندی در کوئینز هم از ترافیک سنگین در دو ترمینال خود خبر داد. در هر دو فرودگاه، تعدادی از پروازها به دلیل آبوهوای نامناسب لغو شده یا به تاخیر افتاده است.
گفته میشود که سایر شهرهای شمال شرقی نیز ممکن است شاهد بارشهای سنگین مشابه باشند. برای فیلادلفیا، بوستون، هارتفورد و کنتیکت احتمال وقوع باران شدید پیشبینی شده است.
آبگرفتگیهای شهر نیویورک حدود سه ماه پس از وقوع طوفانی رخ میدهد که باعث سیلهای مرگبار در دره هادسون نیویورک شد و پایتخت ورمونت را زیر آب برد.